Calitatea și prospețimea preparatelor sunt foarte importante pentru clienți. Păstrarea alimentelor fierbinți toată ziua este cheia pentru un serviciu rapid.
Servirea constantă a preparatelor calde necesită echipamente profesionale precum Bain Marie pentru a păstrea gustul și textura perfectă a alimentelor.
- Bain Marie are o zonă cu apă caldă unde se poate plasa mâncarea pentru a o menține caldă. Aburul și umiditatea ajută alimentele să nu se usuce în timp. De asemenea, dupa setarea temperaturii dorite, temperatura alimentelor este aproape aceeasi.
- Apa din echipamentul Bain Marie poate fi setată până la 120 C, și astfel aburii rezultați încalzesc vasele cu mancare poziționate deasupra (gastronoame).
- Aveți nevoie de un Bain Marie la anumite dimensiuni? Nimic mai simplu!
- Ideal Inox se poate adapta nevoilor dvs. realizând la comandă Bain Marie, la dimensiunile necesare spațiului existent.
Bain Marie linie autoservire, Ideal Inox, 4 GN 1/1 este disponibil si pe site-ul de achizitii publice e-licitatie.ro / SEAP.