Gratare
Vă recomandăm ca un burger să fie servit mediu sau mediu spre bine făcut.
Ideal Inox vă pune la dispoziție o gamă variată de grătare profesionale. Astfel, dispui de multiple opțiuni din care poți alege în funcție de alimentare, capacitatea de servire sau tipul de suprafață de gătire.
Gratarele din gama economică sunt varianta ideală a spațiilor mici. Avantajele unui astfel de grătar, pe lângă dimensiunle sale mai reduse, constă în faptul că este ușor de utilizat și curățat.
De asemenea, Ideal Inox vă oferă grătare profesionale ce compun 3 linii:
Linia 630 - recomandată pentru restaurante sau unități fast-food de dimensiuni reduse, ce oferă până la 100 porții / zi
Linia 700 - ideală pentru unități tip fast food, catering sau restaurante cu un flux mediu de clienți , ce prepară între 100 - 200 porții / zi
Linia 930 - recomandată pentru unități tip fast food cu un flux de clienți foarte ridicat, hoteluri și restaurante cu peste 80 de locuri sau săli de mese care organizează evenimente și pregătesc un număr de peste 200 porții /zi
Suprafața de gatire poate să fie neteda, striată sau combinată : 50% striată + 50% netedă.
În funcție de dimensiunea aleasă, grătarele profesionale pot fi prevăzute cu o zănă sau două zone de gătire, ce pot funcționa independent sau concomitent, ceea ce înseamnă că puteți rumenii atât carnea, cât și chifelele, în același timp.