Căutați un malaxor profesional pentru frământat aluatul?
- Ideal Inox vă oferă o gamă largă de malaxoare profesionale în diferite capacități, potrivite pentru frământarea diferitelor tipuri de aluat, precum: aluat pentru pâine, pizza, cozonac, kutoș, covrigi, etc.
- Clienții noștrii au utilizat malaxorul și pentru amestecarea ingredientelor pentru babic, cârnați.
- Pentru pizzerii, brutării și patiserii, calitatea aluatului este foarte importantă, așa că este esențial să cumpărați malaxorul potrivit pentru afacerea dvs.
- În funcție de capacitatea cerută de afacerea dvs., malaxorul potrivit vă poate crește productivitatea și profiturile. Malaxorul amestecă foarte repede cantități mari de aluat, făcându-l eficient în toate tipurile de afaceri.
- Furca de amestecare se mișcă constant, iar bolul se mișcă pe măsură ce se adaugă ingredientele, astfel că veți avea un aluat amestecat uniform.
- Structura este acoperită cu vopsea rezistenta la zgârieturi, iar piesele care vin în contact cu alimentele sunt din otel inoxidabil.
- Malaxorul este echipat și cu un capac de protecție.