O friteuza profesionala si alegerea tipului potrivit de cartof sunt cheia pentru a crea cartoful prajit perfect, crocant la exterior, pufos la interior, usor sarat si galben bogat.
Fie ca prajiti peste, pui, gogosi, cartofi și multe altele, friteuza profesionala este instrumentul ideal pentru a crea mancaruri delicioase, crocante si suculente. Toate bucatariile profesionale sunt dotate cu friteuze profesionale.
- Friteuza 8 + 8 l, din Linia 630 este recomandata pentru fast-food cu volum mic și pentru restaurante care servesc pana la 100 de porții pe zi.
- Friteuza electrica distribuie caldura uniform si pastreaza uleiul la temperaturi de pana la 180°C. În același timp, cuva friteuzei este suficient de adancă astfel incat cartofii sa fie complet acoperiti cu ulei in timpul procesului de prajire.
- Capacitatea unei cuve este de 8 L si este prevazuta cu o supapa de golire. Acest design permite curatarea rapida a componentelor.
- In plus, baia de ulei este marcată cu niveluri maxime si minime pentru a ajuta la determinarea cantitatii optime de ulei.
- Cuva este sudata pe corpul friteuzei printr-un proces robotizat continuu.
- Temperatura friteuzei electrice Ideal Inox este controlata de un termostat reglabil. În acelasi timp, este echipata cu un LED luminos pentru a indica cand friteuza este conectata la reteaua electrica si cu un alt LED care se stinge cand uleiul atinge temperatura setata.
- Cosul de prajire are maner lung si dispozitiv de prindere pentru scurgerea uleiului.
- Include doua cosuri de prajire si doua capace de protectie.
- Picioarele sunt reglabile pe inaltime.
- Poate fi achizitionat impeuna cu un suport din otel inoxidabil.