Gratar teppanyaki, gaz natural, Ideal Inox, 1400x700x300

00064655
00064655

Gratar pe gaz natural cu placa neteda, de banc, suprafata de gatit cromata, constructie inox, valva de siguranta si termocupla, arzator cu flacara pilot, aprindere piezo electrica, fiecare arzator functioneaza independent, finisaje scotch-brite, colturi rotunjite, protectie stropi, sertar de colectare a grasimii detasabil, picioare reglabile pe inaltime. 

Model: CLR.TC.7TIG140 
    00064655 
Dimensiuni mm (Lxlxh):1400x700x300
Dimensiuni suprafata de lucru (Lxl): 1400x630 
Grosime placa mm: 15 
Greutate Kg: 120
Power kW: 21
Consum: 2.18 m3
Presiune mbar: 20 
Alimentare: Gaz natural 

BarCode

Video:
Brand 1:
Turhan Celik
Gross Kg:
120
Putere kW:
21
Dimensiuni mm:
1400x700x300
Alimentare:
Gaz natural
+
Precomandă Adaugă la Favorite

Descriere

Grătarele teppanyaki se numesc teppan și au suprafață de gătit netedă. Acest tip de grătar este folosit pe scară largă pentru a găti alimente în fața clienților la restaurante. Au o suprafață de gătit de tip grătar pe care se pregătește ingrediente, cum ar fi orez, ouă, legumel, carnea de vită, creveții, scoici, homar, pui, etc.

Originile grătarului teppanyaki nu sunt clare. Se crede că fondatorul steakhouse-ului în stil Teppanyaki este Shigeji Fujioka al lanțului de restaurante japoneze Misono. Acest restaurant pretinde a fi primul restaurant din Japonia care a introdus conceptul de a găti mâncăruri occidentale pe un grătar teppan, în fața clienților.

Grătarele Teppanyaki  sunt întâlnite în multe restaurante japoneze ca grătare lungi, cu suprafața de gătire plată, în jurul cărora sunt așezați clienții. Bucătarii pregătesc mâncarea comandată în fața clienților, uimindu-i cu talentele lor culinare și abilitățile excelente de cuțit.

Îți recomandăm și: