Cum obțineți cartofii prăjiți perfect?
Pentru a obține cartofi prajiți perfect, crocanți la exterior și moi la interior, ușor sărați și galben închis, este important să alegeți o friptoza profesională și tipul potrivit de cartofi.
- Friteuza de 8 l din Linia 630 este recomandată pentru un fast food sau restaurant cu o capacitate mai mica, ce oferă până la 100 porții / zi.
- Friteuza electrica distribuie căldura în mod egal și păstreză uleiul la o temperatură de până la 180 grade C. Totodată, cuva este suficient de adâncă, astfel încât cartofii să fie complet acoperiți de ulei pe tot parcursul procesului de prăjire.
- Cuva are o capacitate de 8 l și este prevăzută cu robinet de scurgere. Acest design facilitează curățarea rapidă a componentelor. În plus, cuva pentru ulei este marcată de un nivel maxim și minim, ceea ce ajută la stabilirea cantității optime de ulei. Mai mult decât atât, aceasta este sudata de corpul friteuzei printr-un procedeu continuu realizat robotic.
- Temperatura friteuzei electrice Ideal Inox este controlata de un termostat ajustabil. Totodata, aceasta este prevazută cu led luminos care indică conectarea friteuzei la energie electrică și un led de funcționare care se oprește în momentul în care dispozitivul a atins temperatura setată.
- Coșul de prajire are maner lung și dispozitiv de prindere pentru scurgerea uleiului.
- Include un coș de prăjire și un capac de protecție.
- Picioare sunt reglabile pe înaltime.
- Poate sa fie achizitionată împreună cu suportul din inox.